Son 16 için motivasyonumuz yüksek

Son 16 için motivasyonumuz yüksek
Yayınlama: 22.10.2024 13:20
A+
A-

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un Avrupa Ligi Maçı Öncesi Açıklamaları

Galatasaray, yarın Avrupa Ligi’nde İsveç ekibi Elfsborg’u konuk edecek. Teknik Direktör Okan Buruk, maç öncesi açıklamalarda bulundu.

“İlk 8’e Girmek ve Son 16’ya Kalmak İstiyoruz”

Buruk, Avrupa Ligi’nde ilk 8’e girerek son 16 turuna doğrudan yükselmek istediklerini söyledi. “Motivasyonumuz yüksek, moralimiz yerinde” diyen Buruk, “Oyuncularıma güveniyorum. Kendi sahamızdayız. Galatasaray’ın Avrupa’daki başarısını sahaya yansıtmaya çalışacağız.” şeklinde konuştu.

“Sol Bek Sorusuna Cevap Yarın Maçta”

Sol bek Jakobs’un sakatlığı sonrası sol bekte kimin oynayacağıyla ilgili soruya Buruk, “Bugün karar vereceğiz. Yarın maçta görürsünüz.” yanıtını verdi.

“Favoriyiz, Tam Kadroya Yakınız”

Buruk, “Kendi sahamızdaki bir Avrupa maçı. Favoriyiz. Tam kadroya yakınız.” diyerek takımının durumu hakkında bilgi verdi. “Konsantrasyonumuz ile kalitemizi birleştireceğiz. En büyük avantaj kendi sahamızda oynayacağız.” ifadelerini kullandı.

“Kadro Tercihlerinde Form Önemli”

Kadro tercihleriyle ilgili konuşan Buruk, “Yedek ilk 11 oyuncusu diye bir şey yok. Daha iyi olan, formda olan sahada olacak.” dedi. “Bizde her oyuncu önemli. Forma şansı gelince oynayacaklar.” şeklinde konuştu.

“Elfsborg Güçlü Bir Takım”

Son olarak rakipleri Elfsborg’u değerlendiren Buruk, “Geçişlerde etkili ve sonlandırmayı iyi yapan bir takım. Roma’yı yendi. Güçlü bir takım Elfsborg.” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.