Maçlar da arttı, sakatlıklar da!

Maçlar da arttı, sakatlıklar da!
Yayınlama: 22.10.2024 12:17
A+
A-

Beşiktaş’ın Sakatlık Krizi

Beşiktaş, kalecisi Mert Günok’un sakatlığıyla sarsıldı. Deneyimli eldiven, Lyon ve Galatasaray maçlarında forma giyemeyecek. Ayrıca, Günok daha önce Frankfurt maçında da sakatlık nedeniyle yer alamamıştı.

Günok’un yokluğunda kaleye geçen Ersin Destanoğlu, hemen ardından sakatlandı ve Gaziantep FK maçı öncesinde de sakatlık yaşadı. Ersin hala tamamen hazır durumda değil.

Kalecilerin yanı sıra, Beşiktaş yoğun takvim nedeniyle başka önemli isimleri de kaybetti. Siyah-beyazlılar, Ajax maçında sakatlanan Musrati’yi Kayserispor, Frankfurt ve Gaziantep FK maçlarında oynatamadı.

Beşiktaş’ın tecrübeli stoperi Paulista ise Gaziantep FK maçının ilk yarısında sakatlanarak milli arayı da sakatlıkla geçirdi. Konyaspor maçında oynayamayan Paulista’nın Lyon maçı için durumu belirsiz, ancak Galatasaray derbisinde oynaması bekleniyor.

Kosova Milli Takımı’ndan sakat dönen Rashica da Beşiktaş’ın önemli kayıplarından biri. Konyaspor maçında oynayamayan Rashica, Lyon maçında da forma giyemeyecek. Rashica’nın Galatasaray derbisine yetişmesi bekleniyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.