Yaşlı çifti yangın ayırdı: Bedensel engelli adam öldü, eşi yaralandı

Yaşlı çifti yangın ayırdı: Bedensel engelli adam öldü, eşi yaralandı
Yayınlama: 22.10.2024 05:49
A+
A-

Şanlıurfa’da Apartman Yangınında Trajedi

Şanlıurfa’nın merkezinde bir apartmanın ikinci katında çıkan yangın, yürekleri yaktı. Bedensel engelli Fethi Kaban (80) alevlerin arasında hayatını kaybetti, eşi İslim Kaban (74) ise komşuları tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

Yangının Sebebi Hâlâ Bilinmiyor

DHA’nın haberine göre, yangın Cengiz Topel Mahallesi’ndeki bir apartmanda dün gece meydana geldi. Fethi ve İslim Kaban’ın yaşadığı evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede evi sardı.

Komşuların Kurtarma Çabası

Bina sakinleri, evden yükselen duman ve alevleri görünce 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. İtfaiye ekipleri olay yerine intikal etti. Yangın sırasında sürünerek yardım isteyen İslim Kaban, komşuları tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Fethi Kaban İçeri Mahsur Kaldı

Yangın kontrol altına alındıktan sonra içeri giren ekipler, Fethi Kaban’ın evde mahsur kaldığını tespit etti. Ancak yapılan müdahalelere rağmen Kaban’ın hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Otopsi ve Soruşturma

Fethi Kaban’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı, yaralı eşi İslim Kaban ise hastaneye sevk edildi. Yangının çıkış nedenini belirlemek için soruşturma başlatıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.