Boyner 250 kadın lider yetiştirecek

Boyner 250 kadın lider yetiştirecek
Yayınlama: 21.10.2024 16:18
A+
A-

Başlık: Sürdürülebilirlikte Geleceğin Kadın Liderleri: She Lab

Giriş:

Boyner Grup ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye iş birliği yaparak “Sürdürülebilirlikte Geleceğin Kadın Liderleri Programı – She Lab” programını hayata geçiriyor. Program, genç kadınları güçlendirmeyi amaçlıyor.

Programın Hedefi:

Program, yaklaşık 250 genç kadına sürdürülebilirlik alanında liderlik eğitimi sunacak. Amaç, katılımcıların liderlik becerilerini geliştirmeleri ve sürdürülebilirlik girişimlerinde aktif rol almalarıdır.

Eğitim İçeriği:

Üniversite öğrencileri ve lisansüstü öğrencileri için kişisel gelişim, sürdürülebilirlik hedefleri ve liderlik dersleri verilecek. Ayrıca mentörlük, staj ve iş gölgeleme fırsatları sunulacak.

Rol Model:

Programın tanıtım filminde, oyuncu Merve Dizdar genç kadınlara ilham veriyor ve “bu dünya değişecekse kadınlarla değişecek” mesajını vurguluyor.

Boyner Grup’un Rolü:

Boyner Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner, kadın haklarının demokrasi meselesi olduğunu belirtiyor ve programın toplumsal cinsiyet eşitliğine katkı sağlayacağını ifade ediyor.

UNDP’nin Rolü:

UNDP Mukim Temsilcisi Louisa Vinton, She Lab’in genç kadınları güçlendirirken sürdürülebilir kalkınmaya bağlılığı da güçlendirdiğini söylüyor.

Oyuncu Merve Dizdar’ın Katkısı:

Merve Dizdar, kadınları güçlendirmenin kendine önemli öncelik olduğunu belirtiyor ve She Lab ile genç kadınlara destek olmanın mutluluk verdiğini ifade ediyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.