İstanbul’da iki yeni lokasyon açtı

İstanbul’da iki yeni lokasyon açtı
Yayınlama: 21.10.2024 14:58
A+
A-

Kolektif House, İstanbul’da Büyüyor

Kolektif House, İstanbul’da Apa Nef ve Vadi İstanbul’da yeni lokasyonlar açtı.

Apa Nef ve Vadi İstanbul’daki Yeni Mekanlar

Apa Nef’te Kolektif House, 768 metrekarelik alanda hizmet verecek. Merkezi bir konumda yer alan ve LEED sertifikası bulunan Vadi İstanbul’da ise 3160 metrekarelik bir alanda özel tasarım çözümler sunulacak.

Hibrit İş Dünyası İçin Esnek Çalışma Alanları

Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Onur, esnek çalışma alanlarının hibrit iş dünyasında giderek daha popüler hale geldiğini belirtti. Bu alanlar, çalışanlara esneklik, özgürlük, verimlilik ve işbirliği olanakları sağlarken, kurumlara da özelleştirilmiş çözümler sunuyor.

Kurumsal Şirketlerden Talep Artıyor

Uzun vadeli taahhütler olmadan ölçeklenmeyi sağlayan esnek çalışma alanları, şirketlerin ofis yönetimi masraflarını azaltmalarına yardımcı oluyor. Onur, bu avantajlar nedeniyle kurumsal şirketlerin esnek çalışma alanlarına talebinin arttığını söyledi. Kolektif House, 1 kişiden 1000 kişiye kadar şirketlere en uygun ofis ve çalışma alanı çözümlerini sunuyor.

Pazar Payı Hedefi

Türkiye operasyonlarının hızla büyüdüğünü vurgulayan Onur, İstanbul’da yeni lokasyonlar açmaya devam edeceklerini ve farklı şehirlerde ofis alanlarını genişleteceklerini belirtti. Araştırma şirketi CBRE’nin verilerine göre, Kolektif House sektör lideri konumunda ve yüzde 30’luk bir pazar payına sahip. Onur, pazar payını yüzde 50’ye çıkarmayı hedeflediklerini ifade etti.

Yurt Dışı Hedefleri ve Teknoloji Yatırımları

Türkiye geneline yayılmak için franchise ve ortak işletme modelleri üzerinde çalıştıklarını belirten Onur, yurtdışında Azerbaycan, Romanya ve Suudi Arabistan gibi ülkelere baktıklarını söyledi. Ayrıca, ofis yönetim teknolojilerine yaptıkları yatırımları sürdürdüklerini ve bu çözümleri ürünleştirmeyi planladıklarını ekledi. Onur, hedeflerinin gelecek yıllarda sektörün en iyi markalarından biri olmak olduğunu belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.