Beşiktaş, Konyaspor karşısında 3 puan peşinde

Beşiktaş, Konyaspor karşısında 3 puan peşinde
Yayınlama: 20.10.2024 14:17
A+
A-

Beşiktaş-Konyaspor Maçına Dair Bilgiler

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş, Konyaspor’u konuk edecek. Siyah-beyazlılar, zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılarak şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Sakatlığını atlatan Al Musrati’nin kadroda yer alması ve Konyaspor karşısında forma giymesi bekleniyor. Beşiktaş’ın en formda isimlerinden biri olan Ciro Immobile, şu ana kadar çıktığı maçlarda 7 gol atarak takımının en golcü ismi olarak dikkat çekiyor.

Ligde oynadığı 8 maçta 17 puan toplayan Beşiktaş, 3. sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Gaziantep FK ile oynadığı maçtan 1 puanla dönmüştü. Konyaspor ise 8 maçta topladığı 11 puanla 8. sırada bulunuyor. Konya ekibi bu sezon ligde 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak inişli çıkışlı bir performans sergiledi.

Beşiktaş, taraftarının desteğiyle sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkarken, Konyaspor ise sürpriz bir sonuç peşinde olacak. Maç, 20 Ekim Pazar günü saat 16.00’da beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Olası 11’ler:

Beşiktaş: Mert, Svensson, Uduokhai, Emirhan, Masuaku, Gedson, Al-Musrati, Rafa, Joao Mario, Semih, Immobile.

Konyaspor: Slowik, Adil, Uğurcan, Guilherme, Boranijasevic, Bazoer, Oğulcan, Melih, Kramer, Pedrinho, Keyta.

Maçın hakemi Kadir Sağlam, yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Ali Can Alp yapacak. Dördüncü hakem Çağdaş Altay olacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.