Zehra Güneş, boyuyla ilgili yapılan yorumlara cevap verdi!

Zehra Güneş, boyuyla ilgili yapılan yorumlara cevap verdi!
Yayınlama: 19.10.2024 17:38
A+
A-

Zehra Güneş’in Açıklamaları

VakıfBank ve Milli Kadın Voleybol Takımı’nın öne çıkan oyuncularından Zehra Güneş, önemli açıklamalarda bulundu. Kaptanlık dönemini değerlendiren Güneş, boyuyla ilgili esprilerle ilgili de görüşlerini paylaştı.

Kaptanlık Süreci

Zehra Güneş, kaptanlık deneyimini, “Hayallerimden biriydi ve gerçekleşti. Başkanımıza, yönetime, Giovanni’ye ve Banu’ya bu ödülle hayallerimi taçlandırdıkları için teşekkür ederim. Giovanni bana ilk söylediğinde çok heyecanlandım ve kaygılandım. Büyük bir sorumluluktu ve başarıyla başarısızlıkta üzerime düşeni yapmam gerekiyordu. Bu süreçte lider olduğunuzun farkına varıyorsunuz. Davranışlarınıza ve tepkilerinize daha fazla dikkat ediyorsunuz. Kaptan olmak insanı olgunlaştırıyor. Aslında kaptanlığa uygun olduğum için bu görevi layık gördüler ve değişen bir şey olmayacak. Sadece daha fazla fedakarlık yapacağım. Gözde ablamla konuştuğumda ‘Zehra, kaptanlık verilmez, alınır. Sen de bunu yaptın’ dedi. Bu sözleri içimde bir şeyler uyandırdı.” şeklinde anlattı.

Boyla İlgili Espriler

Öte yandan, kendisine yapılan şakalara güldüğünü belirten Güneş, “Esprilerin yapılmasını normal karşılıyorum. Farklılıklarım beni güzelleştiriyor. İnsan psikolojisi açısından doğru bulmasam da hem boyumla hem de ellerimle ilgili espriler yapıldığında ben de gülüyorum.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.