Premier Lig devleri Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü’ye talip!

Premier Lig devleri Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü’ye talip!
Yayınlama: 18.10.2024 16:57
A+
A-

Portekiz’in Benfica takımında sergiledikleri performansla dikkat çeken milli futbolcularımız Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü, Premier Lig ekiplerinin radarına girdi.

UEFA Uluslar Ligi’nde Türkiye’nin İzlanda karşısında 4-2 galip geldiği maçta, Manchester United ve Tottenham Hotspur temsilcileri Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü’yü takip etti.

Manchester United ve Tottenham Hotspur, Benfica’nın Şampiyonlar Ligi’nde Atletico Madrid’i 4-0 mağlup ettiği maçta da Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü’nün performansını gözlemledi.

Haberde, Benfica’nın Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü’yü Ocak ayında satmayı düşünmediği ancak ikili için yaklaşık 70 milyon Euro’luk bir teklif gelmesi halinde fikrini değiştirebileceği belirtildi.

Geçen sezon Galatasaray’dan Benfica’ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, bu sezon 6 maçta 4 gol atıp 2 asist yaparak takımına önemli katkı sağladı. Kerem’in Benfica ile 2029 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Benfica’da ikinci sezonunu geçiren Orkun Kökçü, bu sezon tüm kulvarlarda 10 maçta forma giydi ve 4 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Orkun’un Benfica ile sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.