BURULAŞ’tan yılda 23 milyon lira tasarruf sağlayan hamle

BURULAŞ’tan yılda 23 milyon lira tasarruf sağlayan hamle
Yayınlama: 17.10.2024 12:06
A+
A-

17 Ekim 2024

BURULAŞ’tan Yılda 23 Milyon TL Tasarruf Sağlayan Hamle

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi BURULAŞ, bakım ve onarım çalışmalarını kendi bünyesinde gerçekleştirerek yolcularına güvenli ve kesintisiz seyahat imkanı sunuyor. Aynı zamanda dış kaynaklara olan bağımlılığı azaltarak kamu bütçesini koruyor.

BURULAŞ Genel Müdürü Fahrettin Beşli, “Bu işlemleri kendimiz yapıyoruz. Böylece yıllık 23 milyon TL tasarruf ediyoruz” dedi.

BURULAŞ, toplu taşıma hizmetlerini verimli ve sürdürülebilir hale getirmek için bakım ve onarım çalışmalarını kendi atölyelerinde yürütüyor. Deneyimli ekipleri sayesinde motor, şanzıman, fren ve elektronik sistemlerin bakımını gerçekleştiriyor. Bu çalışmalar, araçların ömrünü uzatıyor ve yolcuların konforlu seyahat etmesini sağlıyor.

Yıllık 23 Milyon TL Tasarruf

BURULAŞ Genel Müdürü Fahrettin Beşli, Osmangazi, Yıldırım ve Terminal olmak üzere üç lokasyonda bakım hizmeti verdiklerini belirtti. “Ustalarımızın verimliliğini artırdık. Dışarıdan hizmet almak yerine kendimiz yapıyoruz. Bu sayede 23 milyon TL tasarruf elde ettik” dedi.

Otobüs Bakım Müdürü Enes Başol, araçların %25’ine günlük bakım yaptıklarını söyledi. “Motor, fren sistemleri, elektrik-elektronik sistemleri gibi tüm ana bileşenlerin onarımlarını kendimiz yapıyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.