Eski Fenerbahçeli kaleci Galatasaray’ın gündeminde!

Eski Fenerbahçeli kaleci Galatasaray’ın gündeminde!
Yayınlama: 14.10.2024 17:10
A+
A-

Galatasaray’da Muslera Dönemi Sona Eriyor

Galatasaray’da bir dönemin sonu yaklaşırken, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fernando Muslera’nın ülkesine dönmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılılar, kulübün efsanevi isimlerinden biri olan Muslera’nın yerine geçecek kaleci arayışlarına başladı.

İtalyan Kaleci Alex Meret Ön Planda

Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan kaleciler arasında 2’si yerli, 3’ü yabancı isim olarak yer alıyor. Yabancı kaleci adayları arasında en güçlü ismin İtalyan kaleci Alex Meret olduğu aktarılıyor. Napoli ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 27 yaşındaki kaleci, Galatasaray’ın gündeminde.

Yerli Adaylar: Doğan Alemdar ve Berke Özer

Sarı-kırmızılıların yerli kaleci adayları arasında Doğan Alemdar ve Berke Özer yer alıyor. 21 yaşındaki milli kaleci Doğan Alemdar, Fransız ekibi Rennes ile 2027’ye kadar sözleşme imzaladı. Diğer yerli aday Berke Özer ise Eyüpspor’da forma giyiyor ve sözleşmesinin son yılına girdi. Berke daha önce Fenerbahçe’de de oynamıştı.

Okan Buruk: “Kaleci Bulmak Kolay Değil”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Muslera hakkında yaptığı açıklamada, “Geçen yıl da bu yıl da ülkesine dönmek, futbolu bırakmak istiyordu. Ailesi orada. Çocukları, eşi orada. Ülkesine dönme düşüncesi var. Muslera gidince kaleci bulmak kolay değil.” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.