Bulut teknolojilerine yön veren trendler konuşulacak

Bulut teknolojilerine yön veren trendler konuşulacak
Yayınlama: 07.10.2024 13:23
A+
A-

Vodafone Business Cloud Day Etkinliğinin 3. Baskısı 8 Ekim’de

Vodafone Business, 8 Ekim Salı günü dünyanın en kapsamlı dijital dönüşüm ve yetkinlik geliştirme merkezi olan MEXT Teknoloji Merkezi’nde Vodafone Business Cloud Day etkinliğinin üçüncüsünü gerçekleştirecek.

Etkinlik, finans, lojistik, perakende ve bilişim gibi farklı sektörlerden bilgi teknolojileri yöneticilerini bir araya getirecek. Bulut teknolojilerinin sunduğu dijital dönüşüm, siber güvenlik, bulutun geleceği ve yapay zekanın bulut teknolojilerindeki kullanımı gibi yenilikçi konular ele alınacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu, etkinliğin açılış konuşmasını yapacak.

Özlem Kestioğlu’nun Etkinlik Hakkındaki Açıklamaları

“Bulut bilişim teknolojileri, iş sürekliliği, maliyet yönetimi ve siber güvenlik avantajlarıyla kurumlar için önemli konular haline geldi. Vodafone Business olarak nesnelerin interneti, yapay zeka ve bulut teknolojisi çözümlerine yatırım yapıyoruz. İşletmelerin dijital dönüşüm yolculuklarında ihtiyaç duydukları çözümleri sunuyoruz.

Türkiye’nin ilk dijital üretim tesisi MEXT Teknoloji Merkezi’nde düzenleyeceğimiz Vodafone Business Cloud Day etkinliğinde, sektör uzmanlarını bir araya getireceğiz. Bulut teknolojilerindeki dönüşümü, yeni düzenlemeleri ve yapay zekanın bulut teknolojilerine entegrasyonunu tartışacağız. Vodafone Business çözümlerini kullanan müşterilerimizin başarı hikayelerini de paylaşacağız.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.