Denizli’de 6. Babafest coşkuyla başladı

Denizli’de 6. Babafest coşkuyla başladı
Yayınlama: 05.10.2024 14:38
A+
A-

Babafest ve Off-Road Gösterisi Denizli’de Başladı

Denizli’nin Babadağ ilçesinde düzenlenen 6. Babafest ve 5. Off-Road gösterisi, coşkulu bir atmosferde başladı. Festivalin ilk gününde, Belediye Başkanı Murat Kumral ve İlçe Kaymakamı Fahrünnisa Şükran İlter, kadın girişimci stantlarını ziyaret ederek desteklerini gösterdi.

Festivale İlçe Kaymakamı, milletvekilleri, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Kumral, Babadağlı hemşehrilerine teşekkür ederek festivalin coşkusunu paylaştıklarını belirtti. Kumral, TRT sanatçısı Tuğba Ger ile “Osman’ın Mendili” türküsünü söyleyerek büyük alkış aldı.

Zeynep Casalini ve Tuğba Ger’in birbirinden güzel şarkıları festivale renk kattı. Babadağ halkı, coşkulu anlar yaşayarak Zeynep Casalini’nin müzik ziyafetiyle keyifli dakikalar geçirdi. Tuğba Ger ise sahne performansıyla gönülleri fethetti.

Başkan Kumral, festivalin birleştirici gücüne vurgu yaparak bu tür organizasyonların halkı bir araya getirdiğini ve Babadağ’ın kültürel mirasının yaşatılmasında önemli olduğunu ifade etti.

Festivalin ikinci gününde Grup Dar Sokak ve Uğur Işılak sahne alacak. Pazar günü düzenlenecek 5. Off-Road gösterisi ise festivali adrenalin dolu anlarla taçlandıracak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.