Büyükşehir personelinden sahil temizliği

Büyükşehir personelinden sahil temizliği
Yayınlama: 05.10.2024 11:43
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi Personeli Sahil Temizliği Gerçekleştirdi

5 Ekim 2024

Bursa Büyükşehir Belediyesi, çevre temizliğinin önemine dikkat çekmek için Gemlik ilçesindeki Kumsaz Plajı’nda bir sahil temizliği düzenledi.

Çevre Dostu Belediye

Bursa’nın yaşanabilirliğini artırmaya kararlı olan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları çevre temizliği konusundaki duyarlılıklarını artırmak adına örnek bir adım attı. Belediyenin Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı Sahil Planlama ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen etkinlik kapsamında, belediye personeli çöp poşetleriyle sahildeki atıkları topladı.

Yetkililerin Katılımı

Belediye personelinin takdir toplayan çalışmasına, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Direkçi ve Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Hakan Tanrıöver eşlik etti. Direkçi, temizliğin ardından vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve önerilerini dinledi.

Genel Sekreter Yardımcısı Direkçi’nin Açıklaması

Direkçi, yaz sezonunun sona ermesiyle sahillerin yeniden elden geçirildiğini belirterek, “Sahil bölgemizi her yönüyle kontrol ediyor, eksikleri gideriyoruz. Çevre temizliği için belediye personelimizle birlikte Kumsaz Plajı’nda temizlik gerçekleştirdik. Daha sonra vatandaşlarımızla görüştük. Bursa bir deniz kenti. Sahil şeridimizi daha işlevsel hale getirmeyi hedefliyoruz. Turizmimize katkı sağlamasını istiyoruz. Mavi Bayrak sayısını artırmak için de çalışmalarımız sürüyor. Bursa’yı birlikte güzelleştireceğiz” dedi.

Halkın Desteği

Halk da etkinliğe ilgi göstererek temizlik çalışmalarına katıldı. Bölge halkının da desteğiyle plaj kısa sürede atıklardan arındırıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.