Bursa’da husumetlisini vuracağına yanlışlıkla başkasını öldüren şüpheli tutuklandı

Bursa’da husumetlisini vuracağına yanlışlıkla başkasını öldüren şüpheli tutuklandı.

Bursa’da husumetlisini vuracağına yanlışlıkla başkasını öldüren şüpheli tutuklandı
Yayınlama: 03.10.2024 21:16
A+
A-

Bursa’nın Altıparmak Caddesi’nde dün saat 14.20 civarında meydana gelen olayda, 25 yaşındaki Hüseyin Uzun, arkadaşı Mertcan B. ile Millet Bahçesi yönüne doğru yürürken arkasından yaklaşan bir kişi tarafından tabancayla ensesinden vuruldu. Yakın mesafeden ateşlenen tek kurşun, Uzun’un ensesinden girip kulağından çıktı ve yakındaki bir dükkana düştü.

Hüseyin Uzun’un arkadaşı Mertcan B., saldırıdan koşarak kaçmayı başardı. Çevrede bulunan vatandaşlar, kanlar içinde yere yığılan Uzun için hemen 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, ağır yaralanan Uzun’u Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırdı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinden motosikletle kaçan saldırganın yakalanması için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarından kimliği belirlenen şüpheli M.Ç, polis ekiplerinin titiz çalışması sayesinde 2 saat içinde yakalandı.

Gözaltına alınan zanlı M.Ç, ifadesinde “Geçmişe dayanan alacak verecek meselesi nedeniyle Mertcan’ı vurmak istedim. Yanlış kişiyi vurdum” dediği öğrenildi.

Öte yandan, olay anına ait güvenlik kamerası görüntülerinde Hüseyin Uzun ve Mertcan B.’nin saldırıdan saniyeler öncesinde cadde üzerinde yürüdükleri, saldırı sırasında ise Mertcan B.’nin kaçtığı anlar kaydedildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.Ç, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.