Mudanya’da bilim dolu gece

Mudanya’da bilim dolu gece
Yayınlama: 29.09.2024 12:45
A+
A-

29 Eylül 2024

Basın Bülteni

Mudanya’da Bilim Dolu Gece

Bursa – Bursa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin bilimle buluşmasını ve bilimi sevmelerini amaçlayan MobilFest’i bu kez Mudanya’ya taşıdı.

MobilFest, Hüdavendigar Kent Parkı ve Gemlik’in ardından Mudanya Mütareke Meydanı’nda bilim meraklılarını ağırladı. Vatandaşlar, gökyüzü gözlemi, bilim gösterileri, ödüllü yarışmalar ve söyleşilerle heyecan verici bir bilim yolculuğuna çıktı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası da performansıyla Mudanyalıların keyifli bir akşam geçirmesini sağladı.

Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Hakan Arık, “MobilFest ile gençleri bilimle ve gökyüzüyle buluşturuyoruz. Etkinlikler büyük beğeni topladı. Önümüzdeki yıl MobilFest’lerin sayısını beşe çıkarmayı planlıyoruz. Gençlerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Arık ayrıca, Bursa Teknoloji Merkezi’nin düzenlediği “Robotik Kodlama ve Yazılım Eğitimleri”nin yaz döneminin sona erdiğini ve kış döneminin 8 Ekim’de başlayacağını duyurdu. Eğitimlerin ücretsiz olacağını ve Zoom üzerinden online yapılacağını ifade etti. Ön başvuruların 6 Ekim’e kadar devam edeceğini belirtti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.