Bursa Yuvam’da ders zili çaldı

Bursa Yuvam’da ders zili çaldı
Yayınlama: 25.09.2024 12:14
A+
A-

25 Eylül 2024

Bursa Yuvam’da Ders Zili Çaldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin “Önce Çocuklar Gülümseyecek” projesi kapsamında hayata geçen Bursa Yuvam Çocuk Eğitim Merkezleri, 30 şubesinde 3600 öğrenci ile yeni eğitim-öğretim yılına başladı.

Yeni dönemin ilk gününde merkezleri ziyaret eden Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yıldız, nitelikli eğitimin her çocuğun hakkı olduğunu vurguladı.

Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun eğitim veren Bursa Yuvam Çocuk Eğitim Merkezleri, sabah ve öğlen olmak üzere iki grup halinde 4-6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim hizmeti veriyor. Merkezlerde öğrencilere bilişsel gelişim, dil ve motor gelişimi, öz bakım, sosyal ve duygusal gelişim ve kültürel faaliyetler eğitimleri veriliyor.

Her gün sabahları kahvaltı, öğlenleri ikindi öğünü ücretsiz olarak verilen öğrencilere ayrıca çanta, kırtasiye malzemeleri ve eğitim setleri Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. Merkezlerde, öğrenciler için okul dışı öğrenme alanları ve dış geziler de düzenleniyor.

Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yıldız, öğrencilerle sohbet ederek onlara yeni dönem için başarılar diledi. Yıldız, “Hedefimiz, uzman eğitmenlerimizle çocuklarımızın sosyal, duygusal ve akademik becerilerini geliştirmek. Bu fırsat, geleceğimizin teminatı olan miniklerimiz için çok önemli. Nitelikli eğitim her çocuğun hakkıdır ve Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak bu erişimi sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.