Sahiller Büyükşehir’le güzelleşiyor

Sahiller Büyükşehir’le güzelleşiyor
Yayınlama: 24.09.2024 10:03
A+
A-

Bursa’nın Sahil Bandı Büyükşehir’le Güzelleşiyor

Bursa, 24 Eylül 2024

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik, Güzelyalı, Tirilye ve Kurşunlu sahil bandında yaptığı çevre düzenlemeleriyle kente yeni bir değer kazandırdı.

Bursa’nın sahil kenti kimliğini vurgulamak ve yaz turizminden hak ettiği payı almak isteyen Büyükşehir Belediyesi, 277 kilometrelik sahil ve göl kıyı bandında vatandaşların en iyi şekilde faydalanabilmesi için çalışmalar yürütüyor.

Tirilye sahilinde duvar, parke, andezit ve bordür imalatları yapılırken, Güzelyalı’da duvar, parke ve bordür çalışmaları gerçekleştirildi. Kurşunlu’da yapılan çalışmalar kapsamında duvar, parke ve bordür imalatları yer aldı. Gemlik sahili ise duvar, parke, andezit ve bordür imalatlarıyla yenilendi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Emin Direkçi, Mehmet Tözün Bingöl ve Ali Altınsoy, ilgili belediye yetkilileriyle birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Direkçi, “Bursalıların yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlıyoruz. Başkanımız Mustafa Bozbey’in vizyonuyla ortaya güzel işler çıkıyor. Vatandaşlarımızdan olumlu dönüşler alıyoruz. Yapılan çalışmaları yerinde gördük ve vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Bu alanları yılın 12 ayı kullanılabilir hale getireceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.