AK Parti’de kongre süreci başladı: Delegeler seçilecek

AK Parti’de kongre süreci başladı: Delegeler seçilecek
Yayınlama: 21.09.2024 16:02
A+
A-

AK Parti’nin 8. Kongre Süreci Başlıyor

AK Parti bugün ve yarın tüm Türkiye’de mahalle delege seçimiyle kongre sürecini başlatacak. Bu seçimlerle belirlenen delegeler, belde ve ilçe kongrelerinde partiyi temsil edecek.

DELEGELER BELİRLENECEK

Delege listelerinin ilanı ve kesinleşmesinin ardından AK Parti, bugün ve yarın gerçekleştireceği mahalle delege seçimleriyle belde ve ilçe kongre delegelerini tespit edecek.

Daha sonra belde ve ilçe kongrelerine geçilecek. AK Parti 37 beldede kongre yapacak ve 12 Ekim’de ilçe kongrelerinin başlaması bekleniyor.

ARALIK AYININ SONUNDA İL KONGRELERİ BAŞLIYOR

90 günlük bir süreç planlanan kongre takvimine göre, AK Parti ilçe kongreleri devam ederken de süreci tamamlayan ilçeler için 28 Aralık’ta il kongrelerini başlatmayı hedefliyor.

Bu takvim çerçevesinde en geç mart ayı sonuna kadar, AK Parti’nin büyümesi, güçlenmesi ve kadrolarını sağlamlaştırması olarak değerlendirilen 8. Büyük Olağan Kongre’ye hazırlık çalışmaları tamamlanmış olacak.

Kongresi biten teşkilatlar saha çalışmalarına yönlendirilirken, AK Parti İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlerin kongrelerini en son yapmayı planlıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.