Kaçmayıp haber verse annemin parçalarını toplamazdık!

Kaçmayıp haber verse annemin parçalarını toplamazdık!
Yayınlama: 21.09.2024 14:37
A+
A-

Malatya’da Yaşlı Kadına İki Araç Birden Çarptı

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yolun karşısına geçmek isteyen 63 yaşındaki İnce Bilgili, iki araç tarafından çarparak hayatını kaybetti.

Sürücüler durmayarak yollarına devam ederken, Bilgili olay yerinde can verdi. Sürücülerden biri, kazanın üzerinden bir buçuk saat sonra olay yerine geri döndü ve tutuklandı.

Bilirkişi Raporu Sürücüleri Kusursuz Gösterdi

Soruşturma kapsamında hazırlanan bilirkişi raporunda, sürücülerin kusursuz olduğu, Bilgili’nin ise asli kusurlu olduğu belirtildi.

Sürücü Bir Hafta Sonra Tahliye Oldu

Bilirkişi raporunu sunan sürücünün avukatı, müvekkilinin tahliyesini talep etti. Sürücü, tutuklandıktan bir hafta sonra yurt dışı çıkış yasağıyla tahliye edildi.

Aile Bilirkişi Raporu ve Tahliye Kararına İsyan Etti

Bilirkişi raporu ve tahliye kararı, Bilgili ailesini isyan ettirdi. Ailenin oğlu Kazım Bilgili, kazayı anlatarak, sürücülerin hızlı gittiğini ve durmadıklarını söyledi.

“Annem Nasıl Asli Kusurlu Olabiliyor?”

Raporda yer alan hız sınırının hatalı olduğunu ve annenin asli kusurlu olamayacağını belirten Bilgili, sürücünün kazadan sonra bir buçuk saat geç gelmesinin de şüpheli olduğunu ifade etti.

“Bir Şeye Çarptım” Deyen Annem

Sürücünün ifadesindeki “bir şeye çarptım” şeklindeki sözlere tepki gösteren Bilgili, “Canlı bir varlığa çarparak olay yerinden kaçtı. Adaletin tecelli etmesini istiyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.