140 gün boyunca arandı… İş insanı vahşet kurbanı!

140 gün boyunca arandı… İş insanı vahşet kurbanı!
Yayınlama: 21.09.2024 11:24
A+
A-

Mardin’in Midyat ilçesinde, 25 Nisan’da tekstil işiyle uğraşan, evli ve iki çocuk babası İsmail Demir’den (37) haber alınamayınca ailesi durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Yakınlarının ihbarı üzerine Demir hakkında arama çalışması başlatıldı. Sonuç alınamayınca İl Emniyet Müdürlüğü, Demir’in son görüldüğü yerleri ve iş yerinin çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Kamera kayıtlarında Demir’in son görüldüğü sokakta, başka bir aracın sokağa girdiği belirlendi. Şüpheli aracın izini süren ekipler, ailenin de şüphelendiği kişiler olan yakın arkadaşı Hamdullah Önen (36) ve Ömer Demir’in (26) aralarında olduğu beş kişiyi gözaltına aldı.

Ömer Demir, sorgusunda İsmail Demir’i Hamdullah Önen’in öldürdüğünü ve daha sonra yaklaşık 40 dakika mesafedeki İdil ilçesinde bir kuyuya attığını itiraf etti.

Olay yerinde yapılan incelemede, itfaiye ekiplerinin boşalttığı su kuyusunda, Demir’in başı taşla ezilmiş ve ayağından taşla bağlanmış cansız bedeni bulundu.

İsmail Demir’in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Şüphelilerden üçü emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Hamdullah Önen ve Ömer Demir ise “kasten öldürme” suçundan tutuklandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.