Bursa’da yardımcısının kapısını kırdıran okul müdürü açığa alındı

Bursa’da yardımcısının kapısını kırdıran okul müdürü açığa alındı
Yayınlama: 20.09.2024 15:36
A+
A-

Bursa’da Okul Müdürü Yardımcısının Kapısını Tekmeledi

Bir Yıldırım ilçesindeki okulda yaşanan şok edici görüntüler kamuoyunu ayağa kaldırdı. Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ergin Kaya Kırbıyık, yardımcı müdür olan kadın öğretmenin kapısını tekmeledi ve kırdı.

Bu görüntülerin paylaşılmasıyla olay çığ gibi büyüdü. Milli Eğitim Bakanlığı, soruşturma başlattı ve il müdürlüğüne talimat verdi.

Kırbıyık, daha önce de “Okulda başı açık öğrenci istemiyorum” sözleriyle gündeme gelmişti. Veliler, müdür hakkında şikayetçi olmuştu.

Görüntülerde kadın öğretmen, “Benim odamın kapısı izinsiz kırıldı. Özel eşyalarıma dokunmayın” diye sesleniyor.

İddiaya göre olay, 2023 yılında okula müdür yardımcısı olarak atanan D.K. ile Kırbıyık arasında yaşanan bir tartışma sonrası meydana geldi. Kırbıyık, D.K.’ye haberi olmadan atandığı için kızdı ve ona karanlık bir oda verdi.

D.K.’nın şikayeti üzerine odası değiştirildi ancak Kırbıyık, yeni odasının tuvaletinin herkes tarafından kullanılacağını söyledi. Bunun üzerine D.K. kapıyı kilitledi.

Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü, konuyla ilgili inceleme ve soruşturma başlattıklarını ve Kırbıyık’ın açığa alındığını duyurdu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.