MBB Encümeni Bilecik’te toplandı

MBB Encümeni Bilecik’te toplandı
Yayınlama: 18.09.2024 17:37
A+
A-

18 Eylül 2024

MBB Encümeni Bilecik’te Toplandı

Bilecik – Marmara Belediyeler Birliği (MBB) Encümeni, MBB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in başkanlığında, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’nın ev sahipliğinde Bilecik’te bir araya geldi.

Görüşülen Konular

MBB Encümen Toplantısı’nda, Marmara Bölgesi’nin sorunları ve belediyelerin güncel meseleleri ele alındı. Toplantıya katılan MBB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile MBB Encümen üyeleri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve MBB Genel Sekreteri M. Cemil Arslan arasında görüşmeler yapıldı. MBB Başkanvekili ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de toplantıya misafir olarak katıldı.

Toplantının gündem maddeleri arasında 2025-2029 yılı stratejik planı, belediye gelirleri, belediyelerin sokak hayvanları ve kültür sanat alanındaki çalışmaları, çevre, su, sanayileşme, ulaşım, tarım, kaynaklar, kentsel dönüşüm ve sıfır atık konuları yer aldı.

Başkan Bozbey’in Açıklaması

MBB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, “Marmara Belediyeler Birliği’nin projelerini ve çalışmalarını değerlendirdiğimiz toplantıda, 2025-2029 yılı stratejik planımızı ele aldık. Bütüncül bir anlayışla gerçekleştireceğimiz projelerle Marmara’daki tüm belediyelere eşit hizmet götürecek, geleceğimizi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.