Swiss Days Istanbul 2024 basın toplantısıyla tanıtıldı

Swiss Days Istanbul 2024 basın toplantısıyla tanıtıldı
Yayınlama: 18.09.2024 10:41
A+
A-

İsviçre Günü İstanbul

İsviçre Günü İstanbul, bu yıl İsviçre Başkonsolosluğu, Swiss Business Hub ve Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası iş birliğiyle 20-21 Eylül tarihleri arasında Yapı Kredi bomontiada’da düzenlenecek.

Etkinlik, İsviçre ile Türkiye arasındaki iş birliğini geliştirmeyi hedefliyor. Bu yılki tema “Geleceğini Tasarlayın”.

Etkinliğin tanıtım toplantısı dün gerçekleştirildi. Toplantıya İsviçre Başkonsolosu Philippe Brandt, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ve Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Güçlü Onur katıldı.

Toplantıda konuşan İsviçre Başkonsolosu Brandt, etkinliğin gençlere kariyer planlama konusunda fikir vermek ve yol göstermek için bir platform sunduğunu belirtti.

Brandt, etkinlikte kariyer günlerinden gastronomiye, workshoplardan konserlere kadar çeşitli etkinlikler olacağını ve etkinliğin ücretsiz olduğunu söyledi.

Şişli Belediye Başkanı Şahan, İsviçre Günü İstanbul’a katkı vermekten memnun olduklarını ifade etti. İsviçre ve Türkiye arasındaki ilişkilerin ekonomik alanda da güçlenmesini umduklarını belirtti.

Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Onur, İsviçre-Türkiye Ekonomik Forumu’nun 18 yıldır yapıldığını ve amacının iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkileri geliştirmek olduğunu söyledi.

Etkinlik, Yapı Kredi bomontiada’da iki gün sürecek. Etkinlikte panel ve workshopların yanı sıra İsviçre gastronomisi tanıtılacak. Son gün İsviçreli grup Kadebostany konser verecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.