Uçakta hostese saldıran Dilan Çıtak Tatlıses’ten polise: Yerler seni koçum

Uçakta hostese saldıran Dilan Çıtak Tatlıses’ten polise: Yerler seni koçum
Yayınlama: 18.09.2024 10:19
A+
A-

Dilan Çıtak Tatlıses’in Uçaktaki Kargaşası

Geçtiğimiz gün, İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Bodrum’dan İstanbul’a uçuyordu. Uçak İstanbul’a yaklaşırken Tatlıses’in kedisi miyavlamaya başladı. Tatlıses, kedisini pusetten çıkarıp kucağına aldı.

İnişe geçerken kabin memuru, Tatlıses’i kedisini pusete koyması konusunda uyardı. Tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Pilot, uçağa polis ekipleri çağırdı.

Kara Listeye Alındı

THY kabin memuru, kendisine saldıran Tatlıses’ten şikayetçi oldu. Tatlıses, karakolda ifade verdi ve ayrıldı. Şikayet üzerine Tatlıses ve kabin memuru karakolluk oldu. Tatlıses’in hava yolu şirketi tarafından kara listeye alındığı öğrenildi.

Tartışma Kamerada

Bodrum-İstanbul uçağında yaşanan tartışma anı, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde Tatlıses ve kabin memuru arasındaki tartışma kavgaya dönüşüyor. Tatlıses’in kabin memuruna saldırdığı anlar da görülüyor.

Hostesin Üzerine Yürümesi

Hostesin Tatlıses’in üzerine yürüdüğü anların ortaya çıkması sonrası sosyal medyada sert eleştiriler yöneltildi. Tatlıses bir açıklama yaparak uçakta nefes darlığı çektiğini belirtti ve kedisini kucağına aldığını söyledi.

Hostesin Tutumunu Eleştirdi

Tatlıses, açıklamasında hostesin kedisine karşı sert davrandığını vurguladı. “Hostes kedimi zorla pusete sokmaya çalıştı ve pusete vurdu. Kedim nefes almakta zorlanırken bu tavır beni paniğe sevk etti.” dedi.

Şikayetçi Oldu

Tatlıses, uçaktan indikten sonra hostesten şikayetçi olduğunu belirtti. “Kedime yönelik sert tutumu nedeniyle şikayetçi oldum. Hayvanlar dilsiz varlıklardır ve kedime yapılan bu haksızlığı kim savunacak?” diye sordu.

Polis Memuruna Saldırgan Tutum

Yaşanan olayla ilgili yeni bir video daha ortaya çıktı. Kabin memuru ile tartışan Tatlıses’in uçaktan indikten sonra polis memuruna yönelik sözleri dikkat çekti. Tatlıses, “Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin, yerler seni koçum, ne olacağını sanıyorsun delikanlı?” ifadelerini kullandı. Bu sözler sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.