Resmi Gazete’de yayınlandı: Hakim ve savcıların görevde yükselme kararları listelendi

Resmi Gazete’de yayımlanan yeni kararlarla, görev sürelerini tamamlayan adli yargı hakimleri, Cumhuriyet başsavcıları, savcılar ve idari yargı hakimlerinin isimleri duyuruldu.

Resmi Gazete’de yayınlandı: Hakim ve savcıların görevde yükselme kararları listelendi
Yayınlama: 18.09.2024 02:49
Düzenleme: 18.09.2024 02:50
A+
A-

Resmi Gazete’de yayımlanan yeni kararlarla, görev sürelerini tamamlayan adli yargı hakimleri, Cumhuriyet başsavcıları, savcılar ve idari yargı hakimlerinin isimleri duyuruldu. Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından yayımlanan bu kararlar, 31 Ağustos 2024 itibarıyla birinci dereceye terfi eden ve birinci sınıfa ayrılma incelemesi yapılacak kişilerin listelerini içeriyor.

Bu listede 41 adli yargı hakimi, 17 savcı ve 11 idari yargı hakiminin isimleri yer alıyor. Ancak Ağustos 2024 dönemi itibarıyla birinci dereceye terfi incelemesine tabi olacak kişilerin isimleri bu listeye dahil edilmedi.

Listede adı bulunmayan ancak birinci dereceye yükselme hakkı kazanan ve görev sürelerini tamamlayan kişilerin, durumlarını incelemek için 30 gün içinde HSK’ya yazılı başvuruda bulunabilecekleri belirtiliyor.

Ayrıca, HSK’nın diğer bir kararında, 2 yıllık yükselme sürelerini tamamlayan ve Ağustos 2024 dönemi sonuna kadar görevde kalan adli yargı hakimleri, Cumhuriyet başsavcıları, savcılar ve idari yargı hakimlerinin isimleri de yayımlandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.