Narin’in yengesi Hediye Güran’ın savcılık ifadesi ortaya çıktı

Narin’in yengesi Hediye Güran’ın savcılık ifadesi ortaya çıktı
Yayınlama: 17.09.2024 15:37
A+
A-

Narin Güran Cinayetinde Amcanın Eşi Tutuklandı

Diyarbakır’da kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetinde önemli bir gelişme yaşandı. Amcanın eşi Hediye Güran, “kasten öldürmeye iştirak” suçundan savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Yengenin İfadesi Ortaya Çıktı

Hediye Güran, savcılıktaki ifadesinde olay günü Narin’i görmediğini ve amcasının evine iki kez gittiğini, ancak herhangi bir olaya veya kişiye şahit olmadığını söyledi. Amcasının eşine ait aracı da görmediğini iddia etti.

Salim adlı şüpheliyle aralarında bir ilişki olup olmadığı sorusuna Hediye Güran, “Hayır, kesinlikle yok” yanıtını verdi. Telefon ve HTS kayıtlarının sıklığıyla ilgili sorulara ise cevap vermediğini veya hatırlamadığını belirtti.

Salim ile cevapsız çağrılar aracılığıyla haberleşip haberleşmedikleri sorulduğunda Hediye Güran, “Hayır, böyle bir şeyi kabul etmiyorum” dedi.

Adli Tıp Raporu

Talihsiz kızın Adli Tıp raporuna göre boğazı sıkılarak öldürüldüğü belirlendi. Soruşturma halen devam ediyor ve hakimliğin Hediye Güran hakkındaki tutuklama talebine ilişkin kararı bekleniyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.