Bursa 23 Nisan coşkusu Nil Karaibrahimgil ile taçlandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Merinos Parkta düzenlenen çocuk şenliğinde sahne alan Nil Karaibrahimgil, binlerce çocuğa unutulmaz anlar yaşattı.

Bursa 23 Nisan coşkusu Nil Karaibrahimgil ile taçlandı
Yayınlama: 24.04.2024 15:03
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın anlam ve önemini yansıtan etkinlikler serisi düzenledi. Merinos Parkı’nda gerçekleşen bu etkinliklerin doruk noktası, ünlü sanatçı Nil Karaibrahimgil’in sahne alması oldu. Binlerce çocuk, Karaibrahimgil’in sevilen şarkıları eşliğinde eğlenceli bir 23 Nisan yaşadı.

104. yılı kutlanan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Bursa’da coşkuyla anıldı. Törenler, Altıparmak Caddesi’nde düzenlenen büyük bir kortej yürüyüşüyle başladı ve Bursalılar tarafından büyük ilgi gördü. Merinos Parkı’ndaki festival alanında çocuklar için kurulan sahnede ise çeşitli eğlenceler düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen çocuk aktiviteleri arasında Eker minik adımlar koşusu, yöresel çocuk halk dansları, Fransızca kursu öğrencilerinin gösterisi, cimnastik, bilim ve bubble showlar, çocuk halk dansları potpuri, kick-boks gösterisi ve sihirbaz performansı yer aldı. Günün sonunda ise Nil Karaibrahimgil’in konseri ile bayram kutlamaları taçlandırıldı.

Bursa da çocuklar şarkılara eşlik etti

Nil Karaibrahimgil, çocuklara özel bir performans sergileyerek, ‘Burası İstanbul’, ‘Pırlanta’, ‘Hadi İnşallah’, ‘Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum’ gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Bursalı çocuklar bu şarkılara eşlik ederek, unutulmaz anlar yaşadı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, konser sırasında sahneye gelerek Nil Karaibrahimgil’e çiçek sundu ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan bir konuşma yaptı. Başkan Bozbey, “Bugün burada gülümseyen yüzlerle bir araya gelen çocuklarımız, bu bayram sizin. Eğlenmek sizin en doğal hakkınız. Cumhuriyetimizin ve millî egemenliğimizin kurucularını, şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Unutmayın, tüm çocuklar aynı dilde gülümser. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Etkinliğe katılan çocuklar gün boyu çeşitli aktivitelerle eğlenerek bu özel günü kutladılar. Çocuklar ve aileleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkürlerini ilettiler. (Haber Merkezi)

Sosyal Medya Hesaplarımız

Twitter (X)

Facebook

İnstagram

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.