Gemlik’te 39 kişi tutuklandı

Gemlik’te gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda 39 kişi tutuklandı. Hırsızlık, kaçakçılık gibi suçlarla mücadele devam ediyor.

Gemlik’te 39 kişi tutuklandı
Yayınlama: 09.04.2024 17:28
A+
A-

Gemlik ilçesinde gerçekleştirilen güvenlik operasyonları önemli sonuçlar doğurdu. Bir ay içerisinde, hırsızlık ve benzeri suçlardan 39 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonlar neticesinde 14 tabanca ve 4500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan aranan 241 kişiyi yakaladı.

Bu kişiler arasında S.S. isimli bir kişiye “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçundan 15 yıl, E.C. isimli bir kişiye “hırsızlık” suçundan 6 yıl, Ş.A. isimli bir kişiye “uyuşturucu madde kullanmak” suçundan 3 yıl, A.S. isimli bir kişiye “resmi belgede sahtecilik” suçundan 2 yıl, A.K. isimli bir kişiye ise “silahla tehdit” suçundan 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası verildiği öğrenildi. Toplamda 29 kişi tutuklandı.

Operasyonlar sırasında 14 ruhsatsız tabanca ve 345 fişek ele geçirildi

Ayrıca, Mart ayında yapılan operasyonlar sırasında 14 ruhsatsız tabanca ve 345 fişek ele geçirildi. Kaçakçılıkla mücadele kapsamında iş yerlerinde yapılan aramalarda ise 4500 paket kaçak sigara bulunarak iş yeri sahiplerine adli işlem uygulandı.

Evden hırsızlık, iş yerinden hırsızlık, motosiklet hırsızlığı ve hayvan hırsızlığı gibi suçlardan şüpheli olan 12 kişi yakalandı ve bunlardan 10’u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet yetkilileri, Gemlik ilçesindeki huzur ve güvenliğin devamı için operasyonların aralıksız olarak sürdürüleceğini belirtti. (Bursa’da Biz)

Sosyal Medya Hesaplarımız

Twitter (X)

Facebook

İnstagram

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.