CHP Meclis Üyesine Mazbata Töreninde Saldırı!

Bursa Yıldırım’da CHP’li Zülfikar Bal, mazbata töreninde MHP’li Alparslan Karaaslan tarafından darp edildi. Bal, sosyal medyada teşekkür mesajı yayınladı.

CHP Meclis Üyesine Mazbata Töreninde Saldırı!
Yayınlama: 07.04.2024 15:36
A+
A-

MHP üyesi Alparslan Karaaslan, CHP Bursa Yıldırım Belediye Meclis üyesi Zülfikar Bal’ı mazbata töreni sırasında sahnede zafer işareti yapması gerekçesiyle darp etti.

Sosyal medyada ortaya çıkan görüntülerde Bal’ın saldırıya uğradığı anlar yer aldı. Olay sonrası ilk açıklamasını sosyal medya hesabından yapan Bal, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve diğer meclis üyeleriyle birlikte mazbata töreninde saldırıya uğradığını belirtti.

Kanlan içinde hastaneye götürüldü

AK Parti’den meclis üyesi seçilen MHP’li Karaaslan’ın, Bal’a sahnede başını kullanarak saldırdığı ifade edildi. Saldırının ardından kanlar içinde kalan Zülfikar Bal, Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bal, sosyal medya hesabından saldırıya ilişkin bir teşekkür mesajı yayınladı. Mesajında, olay yerinde ve hastanede yardımcı olanlara, iletişim araçları aracılığıyla geçmiş olsun dileklerini iletenlere, ziyaretine gelen milletvekillerine, avukatlara, Bursa Barosu’ndan avukatına, il ve ilçe belediye başkanlarına, Yıldırım Belediye Başkanı’na ve tüm dostlarına teşekkür ettiğini belirtti. Ayrıca, burnunda kırık ve açılma olduğunu, ancak genel durumunun iyi olduğunu ve daha sonra olayla ilgili ayrıntılı açıklama yapacağını ifade etti. (Bursa’da Biz)

Sosyal Medya Hesaplarımız

Twitter (X)

Facebook

İnstagram

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.