Osmangazi Belediyesi’nde coşkulu devir teslim töreni

Osmangazi Belediyesi’nde yeni dönem başladı! Erkan Aydın, Mustafa Dündar’dan görevi devraldı. Coşkulu devir teslim töreniyle göreve başladı.

Osmangazi Belediyesi’nde coşkulu devir teslim töreni
Yayınlama: 06.04.2024 13:29
Düzenleme: 06.04.2024 16:32
A+
A-

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Bursa Osmangazi Belediye Başkanı seçilen Erkan Aydın, 2009 yılından bu yana görevde olan Mustafa Dündar’dan belediye başkanlığı görevini devralarak yeni belediye başkanı oldu. Osmangazi Belediyesi’nin ana hizmet binasında gerçekleşen devir teslim töreninde Aydın, coşkulu bir karşılama ile karşılandı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Erkan Aydın’ın seçimi kazanmasının ardından mazbatasını alarak göreve başlamasıyla birlikte devir teslim töreni düzenlendi. Belediye binasına girişinde eski Belediye Başkanı Mustafa Dündar tarafından karşılanan Aydın, tezahüratlar eşliğinde makam odasına geçerek görevi devraldı.

Aydın: “Ben siyasi hayatımda hep kaybederken kazandım”

Törende konuşan Erkan Aydın, “Mustafa Başkanımızı Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği döneminden beri tanırız ve hep sevdiğimiz biridir. Her zaman abi kardeş gibi olduk kendisiyle. Milletin derdiyle ilgili olan her konuda arkadaşlarımızla istişarelerde bulunduk. Bu işlerdeki amaç geride bir iz bırakmaktır. Belediye başkanlığı tabii ki yoğun olacak. Başkanımın değerli tecrübelerinden yararlanacağız. Burada amaç bir tanedir. Güzel eserler yaptı başkanım Allah bizlere de geride güzel işler bırakmayı nasip etsin. Bizler de yaklaşık 25 yıldır bu işlerin içerisindeyiz. Ben siyasi hayatımda hep kaybederken kazandım. Bir dönem kaybettim diğer dönem kazandım. İnşallah bütün ekibimizle birlikte, güzel hizmetler yaparız. Osmangazi, Bursa’nın kalbi, Bursa da Türkiye’nin göz bebeği. Bizler de canla başla çalışacağız. Osmangazi ve Bursa’da yaşayan vatandaşlarımızı güldürmek için çalışacağız. Nazik ev sahipliğiniz için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Önceki dönem Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise konuşmasında, “2 aydır bir seçim süreci geçirdik. Yoğun ve güzel bir süreç yaşadık. Erkan Başkanımla 3. defa karşı karşıya geldik ve bu süreçte karşılıklı saygı çerçevesinde karşılaştık. Sonuçta sandığa gidiyorsunuz ve son sözü vatandaş söylüyor. Sandıktan çıktıktan sonra tekrar görevdeyiz diye sürekli söyledikçe kamuoyu hep garanti olarak baktı bize ama sandığın dediği budur vatandaş ne diyorsa başımızın üzerindedir. Erkan Başkanımıza yeni görevi hayırlı olsun diyoruz” şeklinde konuştu.

Devir teslim törenine, Bursa Osmangazi Belediye önceki dönem başkanları Mustafa Dündar ve Hilmi Şensoy, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, CHP Bursa Milletvekilleri Hasan Öztürk, Nurhayat Altaca Kayışoğlu  ve çok sayıda parti mensubu katıldı. (Bursa’da Biz)

Sosyal Medya Hesaplarımız

Twitter (X)

Facebook

İnstagram

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.