Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın mazbatasını aldı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mazbatasını alarak göreve başladı. Bursalılara teşekkür edip, hizmet sözü verdi.

Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın mazbatasını aldı
Yayınlama: 06.04.2024 02:34
Düzenleme: 06.04.2024 16:32
A+
A-

Bursa’nın yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, BUSKİ’de düzenlenen bir törenle görevine başladı. Bursalılardan büyük ilgi gören Başkan Bozbey, destek veren herkese teşekkürlerini ileterek, “Bursa için gülümsetici hizmetlere hazırız” ifadesini kullandı.

Mazbata alma törenine, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, İl Seçim Kurulu üyeleri, CHP Bursa milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Hasan Öztürk, Kayıhan Pala ve Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Dursun Tahmaz’dan aldıktan sonra konuşan Başkan Bozbey, Bursa için yeni bir dönemin başladığını ve mazbatayı büyük bir gururla aldığını söyledi. Bursalılara hizmet etmek için hazır olduklarını belirten Bozbey, “Bursa’yı herkesin gurur duyacağı, huzurlu ve mutlu bir şehir yapma sözü veriyorum” dedi. Başkan Bozbey, Atatürk’ün ilke ve değerlerinin kendilerine yol gösterici olacağını vurgulayarak, adil ve halktan yana bir yönetim anlayışını Bursa’ya taşıyacaklarını ifade etti.

Bozbey: “Gerçek işimiz şimdi başlıyor”

Başkan Bozbey, 8500 yıllık tarihe sahip Bursa’nın yeni belediye başkanı olarak büyük bir onur duyduğunu belirterek, “Gerçek işimiz şimdi başlıyor. Ağır bir sorumluluğumuz var, ancak bu yükü sizlerle birlikte taşıyacağız. Şehrimizin yetenekli insanlarından ve katkı sunacak her vatandaştan yararlanmak istiyoruz. Bursa’mızı bu anlayışla ve hep birlikte yöneteceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, yeni bir yönetim anlayışıyla şehrimizi daha ileri taşıyacağız. Bugün itibarıyla temiz bir sayfa açıyoruz ve yeni günlere merhaba diyoruz. Allah bizleri utandırmasın. Umudumuz ve çalışma azmimiz büyük. Güçlü ve inançlıyız. Bursa’mızı koruyup geliştirmek için azimle çalışacağız. Bursa’yı gülümsetecek hizmetlere hazırız, hoş geldin yeni başlangıçlar diyoruz. Gülümseyin, Bursa’dasınız” dedi.

Kadir Gecesi dolayısıyla vatandaşların kandilini kutlayan Başkan Bozbey, iki önemli mesaj verdi. İlk olarak, mazbatayı aldıklarını ve kendisini takdir etmek isteyenlerin çiçek yerine Bursaspor’a bağış yapmaya davet etti. İkinci olarak, Ramazan Bayramı boyunca ulaşımın ücretsiz olacağını duyurarak, “Bayramda halkımız ücret ödemeden seyahat edebilecek. Şimdiden herkesin bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.  (Bursa’da Biz)

Sosyal Medya Hesaplarımız

Twitter (X)

Facebook

İnstagram

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.