Şadi Özdemir Nilüfer Belediye Başkanlığı görevine başladı

Şadi Özdemir, Nilüfer Belediye Başkanlığı görevine resmen başladı. Devir teslim törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı.

Şadi Özdemir Nilüfer Belediye Başkanlığı görevine başladı
Yayınlama: 05.04.2024 20:56
Düzenleme: 06.04.2024 16:32
A+
A-

Bursa’da Dün itibarıyla mazbatasını alan ve resmi olarak Nilüfer Belediye Başkanı olan Şadi Özdemir’in devir teslim töreni gerçekleştirildi.

31 Mart yerel seçimleri sonucunda seçilen yeni dönem Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, mazbatasını aldı. Tören, Halk Evi giriş katında gerçekleşti ve Özdemir, görevini bir önceki dönem Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’den devraldı. Devir teslim törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş da katıldı.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve önceki dönem Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, birbirlerinin eşlerine çiçek takdim ettiler ve aynı hediyeyi birbirlerine hediye ettiler. Erdem, belediyenin mührünü Özdemir’e verdi.

Turgay Erdem: “15 yıldır geçen bir döneme veda ediyorum”

Önceki dönem Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, konuşmasında, “15 yıldır geçen bir döneme veda ediyorum. Vedalar hoş olmuyor. Güzel insan biriktirdiğimi düşünüyorum, güzel projelere imza attığımızı düşünüyorum. Son 5 yılda zor zamanlar geçirdik. Aslında mutluyum. Dayanışma, çok seslilik, gülen yüzler gibi kentin kodlarını iyi bilen ve bunların değişmeyeceğini bilen birine devrediyorum” dedi.

Yeni dönem Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ise konuşmasında, “Herkes bir gün gidecek. Benim için çok anlamlı ve kıymetli bir koltuk, değerli bir koltuk. Bir gün ayrılacağımızı bilerek sadece Nilüferliler’e ve Nilüfer’e hizmet edeceğiz. Belediye başkanlığının bir hizmet makamı olduğunun bilincindeyiz. Bu bir siyasi görevdir. Geleceğiz hizmet edeceğiz ve gideceğiz” şeklinde konuştu.

CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin ve CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş da törende konuşma yaptılar. Yeşiltaş, “Bursa’da yaptığımız bu mücadele sonucunda çalışan çabalayan herkesi yürekten kutluyorum. Kadınlarımız çoğu zaman ötelendiler, yüreğinize sağlık. İnanmış bir kitleyle kimse mücadele edemez” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise, “Nilüfer’in çıtası çok yüksek. Bu çıtaya çıkmak zor olsa da çıkaracağız. Yukarı çıkacak olan çıtayı da büyükşehirle beraber destekleyip artıracağız. O yüzden Şadi Başkan hiç merak etmesin, yanındayız” şeklinde konuştu. (Bursa’da Biz)

Sosyal Medya Hesaplarımız

Twitter (X)

Facebook

İnstagram

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.