Osman Gökçek, Yenidoğan Çetesi’nin CHP ile ilişkisini ortaya koydu

Osman Gökçek, Yenidoğan Çetesi’nin CHP ile ilişkisini ortaya koydu
Yayınlama: 23.10.2024 09:11
A+
A-

Türkiye Yenidoğan Çetesi’ni Konuşuyor

Türkiye, Yenidoğan Çetesi’yle ilgili her gün yeni ayrıntılar ortaya çıkarken, AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Meclis’te konuyu gündeme getirdi.

Sağlık Bakanı’nın istifasını isteyen CHP’lilere seslenen Gökçek, çete ile CHP arasındaki bağlantılara dikkat çekti.

“Değerli milletvekilleri, başkanım, Meclis’e saygılarımı sunarım” diye sözlerine başlayan Gökçek, isimler vererek devam etti.

“CHP, Tuvaletleri Bile Yıkamamışken Sağlık Sistemi Konuşamayız”

Gökçek, “CHP’li Belediye Meclis Üyesi Ahmet Atilla Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Salgın Komisyonu Başkanı, bu çetenin lideri. Esenyurt Belediyesi’nde CHP’li Sağlık İşleri Müdürü’nü kim atadı? O da bu çetenin içinde yer alıyor. SGK döneminde tuvaletleri bile yıkamayan CHP, bugün AK Parti’ye sağlık sistemini anlatmaya çalışıyor.”

“PKK’dan Hüküm Giyen Fırat Sarı’yı Niye Koruyorsunuz?”

Gökçek, “Sizin döneminizde vatandaşlar hastanelerde kuyruklarda ölüyordu. Çocuklar kaçırılıyordu. Eski CHP başkanınızın yönettiği sağlık sistemini iyi biliriz. Bugün PKK’dan hüküm giymiş Fırat Sarı var, neden onun hakkında konuşamıyorsunuz? Korkuyorsunuz çünkü onlarla aranız bozulur diye.”

“Sağlık Sisteminde Konuşmaya Hakkınız Yok”

Gökçek, “Sağlık sistemiyle ilgili konuşacak en son parti sizsiniz. İnsanlar cenazelerini alamıyordu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin üyesinin bu çetenin lideri olduğu ortaya çıktı. Bu kirlilik, CHP’nin eline geçti. Bunu bilin.”

Düzenlenmiş Metin:

Türkiye’nin gündemini meşgul eden Yenidoğan Çetesi’ne ilişkin olarak AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Meclis’te konuşma yaptı. Gökçek, Sağlık Bakanı’nın istifasını talep eden CHP’lilere seslenerek çete ile CHP arasındaki bağlantılara dikkat çekti.

Gökçek, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Ahmet Atilla Yılmaz ve Esenyurt Belediyesi’ndeki CHP’li Sağlık İşleri Müdürü’nün çetenin lider kadrosunda yer aldığına işaret etti. Ayrıca CHP’nin SGK döneminde sağlık sistemini verimli bir şekilde yönetemediğine vurgu yaparak, “Sağlık sistemi konusunda konuşmaya en son siz hakkınız var, çünkü sizin döneminizde vatandaşlar hastanelerde kuyruklarda ölüyor, çocuklar kaçırılıyor ve eski CHP başkanınızın yönettiği sağlık sisteminde de çok sayıda sorun yaşanıyordu” dedi.

Gökçek, PKK’dan mahkum olan Fırat Sarı’nın CHP ile ilişkilerine değinerek “Bu kişi hakkında neden bir şey söylemiyorsunuz? Çünkü korkuyorsunuz, onlarla aranız bozulur diye” ifadelerini kullandı.

CHP’nin sağlık sistemini eleştirmesini sert dille eleştiren Gökçek, “İnsanlar cenazelerini bile alamıyordu. Maalesef İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kendi üyesinin bu çeteden olduğu ortaya çıktı. Bu kirlilik, maalesef CHP’nin eline geçti. Bunu böyle bilmelisiniz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.