200MP kameralı Galaxy Z Fold Special Edition tanıtıldı

200MP kameralı Galaxy Z Fold Special Edition tanıtıldı
Yayınlama: 22.10.2024 16:08
A+
A-

Samsung’un Galaxy Z Fold Özel Sürümü ile Katlanabilir Telefon Pazarında Rekabet Kızışıyor

Samsung, Galaxy Z Fold Özel Sürümü ile katlanabilir telefon pazarındaki iddiasını ortaya koyuyor. Bu özel sürüm, Samsung’un teknolojik yeteneklerini ve inovasyon gücünü sergileyen bir vitrin niteliğinde.

İnce ve Hafif Tasarım

Galaxy Z Fold Özel Sürümü, Samsung’un bugüne kadar ürettiği en ince ve en hafif katlanabilir telefon olma özelliğini taşıyor. Katlandığında sadece 10,6 mm, açıldığında ise 4,9 mm inceliğinde olan cihaz, 236 gram ağırlığıyla Galaxy Z Fold 6’dan 3 gram daha hafif.

Etkin Ekran Deneyimi

8 inçlik Dinamik AMOLED 2x Infinity Flex Ekran, QXGA+ çözünürlük ve HDR10+ desteğiyle etkileyici bir görüntü deneyimi sunuyor. 21:9 en boy oranına sahip 6,5 inçlik kapak ekranı ise telefonu kapalıyken normal bir akıllı telefon gibi kullanma imkanı veriyor.

Yükseltilmiş Kamera Sistemi

Samsung, bu özel sürümde kamera sistemini de yeniledi. 200 MP ana kamera, 12 MP ultra geniş kamera ve 3x optik yakınlaştırmalı 10 MP telefoto kamera, Galaxy S24 Ultra’daki kamera kurulumuna benzer bir yapı sunuyor. Cihazda ayrıca 10 MP dış ve 4 MP iç olmak üzere iki adet selfie kamerası bulunuyor.

Güçlü İçerik

Galaxy Z Fold Özel Sürümü, Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy işlemci, 16 GB RAM ve 512 GB dahili depolama ile geliyor. Android 14 tabanlı One UI 6.1.1 arayüzüyle çalışan telefon, 7 büyük Android işletim sistemi güncellemesi alacak.

Sınırlı Üretim

Galaxy Z Fold Özel Sürümü, şimdilik sadece Güney Kore’de satışa sunulacak. Daha sonra Samsung W25 adıyla Çin’de de piyasaya sürülecek. Samsung, cihazın diğer pazarlarda satılıp satılmayacağı konusunda henüz bir açıklama yapmadı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.